Noord-Holland

Vrijetijdsbesteding en activiteiten voor mensen met een beperking in regio Noord-Holland

Activiteiten voor mensen met een beperking in Noord-Holland

Vrijetijdsbesteding NH vindt dat iedereen met een beperking op een leuke manier zijn of haar vrije tijd mag invullen. Zo vinden wij dat mensen met een beperking net als ieder ander genoeg mogelijkheden voor recreatie hoort te krijgen. Daarom organiseren wij leuke activiteiten voor mensen met een beperking in Noord-Holland. Dit doen wij zowel intern als extern voor alle leeftijdsgroepen ongeacht het soort beperking.

Intern en extern clubaanbod
Intern bieden wij allerlei activiteiten aan voor mensen met een beperking, zoals een spelcafé waar we gezelschapsspellen doen. Voor mensen die graag foto’s maken en hier beter in willen worden is er een fotoworkshop. Voor mensen die graag zingen, bieden we een koor aan. Hier worden allerlei soorten muziek gezongen, zoals rock, pop en smartlappen. Verder zijn er nog een heleboel andere activiteiten, waaronder koken, bowlen, bewegen op muziek, een bijbelclub en Friday dinner. Een heleboel activiteiten voor mensen met een beperking in Noord-Holland dus. Ook zijn er extern clubs waar mensen met een beperking terecht kunnen voor hun vrijetijdsbesteding. Zo is er onder andere een turnvereniging, sport- en activiteitenbegeleiding en een zeilvereniging waar mensen met een beperking terecht kunnen.

Evenementen
Naast het aanbod aan clubs organiseren we ook elke maand een aantal evenementen. Dit is een andere gezellige manier van vrijetijdsbesteding voor mensen met een beperking in Noord-Holland. Een aantal voorbeelden zijn een dagje Slagharen, een paaslunch, een oldtimerrit en een sportdag. We bieden een enorme variëteit aan activiteiten. Bij elk evenement staat de prijs, datum en tijdstip duidelijk vermeld. Bij sommige evenementen is het vervoer inbegrepen. Dit staat er dan altijd bij vermeld. Als er niets vermeld staat, dient het vervoer zelf geregeld te worden. Evenementen zijn gemakkelijk te vinden in onze agenda, met een maandelijks overzicht van alle activiteiten.

Vrijetijdsbesteding NH biedt dus veel leuke activiteiten aan voor vrijetijdsbesteding aan mensen met een beperking in de regio Noord-Holland.