;
;
;
;

Nieuws

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes.

Ondertussen zitten we alweer halverwege 2024. We hebben al een aantal leuke activiteiten georganiseerd. De kermis in Wognum was weer een succes, wij vinden het elk jaar weer een feest om al die blije gezichten te zien tijdens het prikkelvrije uurtje op de zondag. Op zondag 5 mei zijn we ook met een groep van 40 personen naar de musical Rapunzel geweest in Schouwburg ‘Het Park’ in Hoorn. Het was een denderend succes, ook mocht de groep aan het einde op de foto met de cast.

Vrijetijdsbesteding NH
Lees verder

Het nieuwe jaar is alweer een tijdje bezig en onze activiteiten voor dit jaar krijgen steeds meer vorm.
Zo zijn we weer bezig met Carnaval op zaterdag 10 februari, de paaslunch, extrapop en de zomerfeesten. Ook staan er een aantal nieuwe evenementen op de planning.

Vrijetijdsbesteding NH
Lees verder

We hebben weer een geweldig jaar achter de rug met mooie activiteiten.
De jaarlijkse evenementen o.a. carnaval, extrapop, Pasen, vakanties (binnen en buitenland) zomerfeesten en kerstdiners waren weer een groot succes. En ook de kleinere evenementen werden erg gewaardeerd. Dit jaar hadden we ook een circus op ons terrein staan. Waar ruim 400 mensen zijn wezen kijken.
Wij merken dat steeds meer deelnemers ons weten te vinden. Iedereen is welkom bij ons, ook als je niet woont en/of werkt via WilgaerdenLeekerweideGroep. Hopelijk vinden in 2024 nog meer mensen ons.

Vrijetijdsbesteding NH
Lees verder

Afgelopen zondag was het circus bij Leekerweide in Wognum, georganiseerd door VrijetijdsbestedingNH. Een fantastische dag met 3 voorstellingen, waar ruim 400 cliënten, familie, kennissen en vrienden van hebben genoten. Tijdens de toegankelijke circusvoorstelling was van alles te beleven. Van herkenbare muziek, vrolijke kleuren, authentieke acts tot popcorn & limonade na afloop. Hier zal nog lang over nagepraat worden.

WilgaerdenLeekerweideGroep
Lees verder

Er zijn nog geen besmettingen en we doen ook ons best dit ook zo te houden. Besloten is daarom om uit voorzorg evenementen waar relatief veel mensen bij elkaar komen en clubs die wisselende samenstellingen hebben tijdelijk stop te zetten.

Activiteiten van VrijetijdsbestedingNH  worden per onderdeel bekeken. Bepalend daarbij zijn:

  • De kwetsbaarheid van de cliënten
  • Bekendheid van de deelnemers
  • Omvang van de bijeenkomst
  • Externe locatie van de bijeenkomsten
Vrijetijdsbesteding NH
Lees verder

We hebben besloten om bijeenkomsten met relatief veel mensen en met mensen van buiten onze organisatie, ivm het Coronavirus af te gelasten. Dat betekent dat De Open Dag op 21 maart en NLDoet op 13 en 14 maart niet doorgaan. Ook de feestelijke opening van de bouw van appartementen aan het Nieuwland gaat niet door.

WilgaerdenLeekerweideGroep
Lees verder

De visclub staat iedere maand op zondagochtend aan de waterkant om zoveel mogelijk vissen te vangen. En iedere keer is het weer een feestje! Weer of geen weer, iets gevangen of geen beet. De deelnemers blijven er altijd vrolijk onder.

Vrijetijdsbesteding NH
Lees verder

Gemeente Hoorn wil graag in gesprek met Jonge Mantelzorgers, om hun behoefte op te halen en om ze te waarderen door hun stem te horen.

BuroFlo
Lees verder

Stel, jouw kind heeft een vorm van autisme. Dat heeft impact. Op het kind zelf, op het gezin, op de omgeving. Contact maken en vriendschappen sluiten leren kinderen op jonge leeftijd. Dat wordt geoefend, bijgesteld en verder ontwikkeld in ieder contact.

WilgaerdenLeekerweideGroep
Lees verder

Het kan je niet ontgaan zijn: vanaf 25 mei 2018 gaat de nieuwe privacywet gelden, de AVG. Hier lees je wat dit voor jou betekent.

WilgaerdenLeekerweideGroep
Lees verder