;
;
;
;

Nieuws

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes.

Het nieuwe jaar is alweer een tijdje bezig en onze activiteiten voor dit jaar krijgen steeds meer vorm.
Zo zijn we weer bezig met Carnaval op zaterdag 10 februari, de paaslunch, extrapop en de zomerfeesten. Ook staan er een aantal nieuwe evenementen op de planning.

Vrijetijdsbesteding NH
Lees verder

We hebben weer een geweldig jaar achter de rug met mooie activiteiten.
De jaarlijkse evenementen o.a. carnaval, extrapop, Pasen, vakanties (binnen en buitenland) zomerfeesten en kerstdiners waren weer een groot succes. En ook de kleinere evenementen werden erg gewaardeerd. Dit jaar hadden we ook een circus op ons terrein staan. Waar ruim 400 mensen zijn wezen kijken.
Wij merken dat steeds meer deelnemers ons weten te vinden. Iedereen is welkom bij ons, ook als je niet woont en/of werkt via WilgaerdenLeekerweideGroep. Hopelijk vinden in 2024 nog meer mensen ons.

Vrijetijdsbesteding NH
Lees verder

Afgelopen zondag was het circus bij Leekerweide in Wognum, georganiseerd door VrijetijdsbestedingNH. Een fantastische dag met 3 voorstellingen, waar ruim 400 cliënten, familie, kennissen en vrienden van hebben genoten. Tijdens de toegankelijke circusvoorstelling was van alles te beleven. Van herkenbare muziek, vrolijke kleuren, authentieke acts tot popcorn & limonade na afloop. Hier zal nog lang over nagepraat worden.

WilgaerdenLeekerweideGroep
Lees verder

We vertellen je graag over onze zorg en ondersteuning. Maar ook over hoe leuk het is bij ons te werken of het zorgvak te leren. Maar beter nog dan vertellen: KOM HET ERVAREN!

WilgaerdenLeekerweideGroep
Lees verder
Iedereen moet kunnen genieten van de kwaliteit die het leven hen biedt. Of je nu een oudere bent met een hulpvraag of iemand met een verstandelijke of lichamelijke beperking, iedereen moet het beste uit het leven kunnen halen. Dat is de gewoonste zaak van de wereld. 
WilgaerdenLeekerweideGroep
Lees verder

West-Friese bibliotheken, VrijetijdsbestedingNH en VrijwilligersNH hebben ook een droom:

Dat iedereen op eigen wijze mee kan blijven doen met de maatschappij.

Samen hebben wij de droomwedstrijd georganiseerd. De winnaar krijgt een droomworkshop op locatie uitgereikt door Tim Knol die de muziek bij het boek gemaakt heeft. En natuurlijk wordt zijn of haar droom werkelijkheid.

Ook worden 3 andere dromen werkelijkheid!

 

VrijwilligersNH
Lees verder

Doe jij ook mee om onze locaties te versieren met jouw hart voor de zorg?

(N.a.v. de oproep "Mijn hart voor de zorg" waarin de verenigingen van artsen, verloskundigen, tandartsen en fysiotherapeuten gezamenlijk Nederlanders oproepen om een wit shirt met een hart achter de ramen te hangen)

VrijwilligersNH
Lees verder

Er zijn nog geen besmettingen en we doen ook ons best dit ook zo te houden. Besloten is daarom om uit voorzorg evenementen waar relatief veel mensen bij elkaar komen en clubs die wisselende samenstellingen hebben tijdelijk stop te zetten.

Activiteiten van VrijetijdsbestedingNH  worden per onderdeel bekeken. Bepalend daarbij zijn:

  • De kwetsbaarheid van de cliënten
  • Bekendheid van de deelnemers
  • Omvang van de bijeenkomst
  • Externe locatie van de bijeenkomsten
Vrijetijdsbesteding NH
Lees verder

We hebben besloten om bijeenkomsten met relatief veel mensen en met mensen van buiten onze organisatie, ivm het Coronavirus af te gelasten. Dat betekent dat De Open Dag op 21 maart en NLDoet op 13 en 14 maart niet doorgaan. Ook de feestelijke opening van de bouw van appartementen aan het Nieuwland gaat niet door.

WilgaerdenLeekerweideGroep
Lees verder

Privacy is een recht. Toch weten maar weinig mensen hoe het precies zit met privacy. Om die reden is de Dag van de Privacy in het leven geroepen. Om mensen bewust te maken van dit recht en bewust te maken wat privacy precies inhoudt.

 

WilgaerdenLeekerweideGroep
Lees verder

De visclub staat iedere maand op zondagochtend aan de waterkant om zoveel mogelijk vissen te vangen. En iedere keer is het weer een feestje! Weer of geen weer, iets gevangen of geen beet. De deelnemers blijven er altijd vrolijk onder.

Vrijetijdsbesteding NH
Lees verder

Gemeente Hoorn wil graag in gesprek met Jonge Mantelzorgers, om hun behoefte op te halen en om ze te waarderen door hun stem te horen.

BuroFlo
Lees verder
1 2