Circus in de Zorg 17 september om 13:30 uur

Het circus komt! En dit keer wel heel dichtbij. Want Circus in de Zorg zet haar tent op zondag 17 september met liefde op bij WilgaerdenLeekerweideGroep. Dat opbouwen is al een beleving op zich. Als daarna de clowns, acrobaten en andere artiesten in kostuum arriveren is het feest al bijna compleet. En dan moet de voorstelling nog beginnen.

De show zelf is al net zo persoonlijk. En helemaal afgestemd op de belevingswereld van het publiek. Of dat nu ouderen, gehandicapten of mensen met een beperking zijn. Bij binnenkomst in de circustent begeleiden de artiesten de bezoekers, in rolstoel of te voet, naar hun plek. Zit iedereen? Dan gaan de lichten uit, start de muziek en stapt de circusdirecteur in de spotlight. De show begint.

Acrobaten doen spannende acts in de lucht, de clown maakt jong en oud aan het lachen en hondjes dartelen door de piste. Dat maakt de voorstelling toegankelijk, liefdevol en onvergetelijk. Na precies een uur eindigt de show met een feestelijke afsluiting.

Circus zonder drempels

Circus in de Zorg maakt plezier en vertier toegankelijk. Iedere voorstelling vertelt een verhaal, prikkelt en roept herinneringen op. Het circus verbindt verschillende doelgroepen en koppelt authentieke circusdisciplines aan artistieke ontwikkeling. De artiesten vormen een bonte mix van gelouterde professionals en afgestudeerde talenten van circusopleidingen. Samen creëren ze een plek vol magie en avontuur, die de dagelijkse beslommeringen even helemaal doet vergeten. Zo verhoogt Circus in de Zorg de kwaliteit van leven voor jaarlijks ruim 51.000 ouderen, gehandicapten en mensen met een beperking in heel Nederland.

Informatie

  •  Deze show start om 13.30 uur. Je dient een minimaal een half uur van te voren aanwezig te zijn om een plekje aangewezen te krijgen in de tent.   
  • Er is ruimte voor 140 zitplaatsen en 30 rolstoelplaatsen. Houd er rekening mee dat er geen garantie is dat je naast elkaar komt te zitten
  • Geef tijdens de aanmelding aan of er mensen rolstoelgebonden zijn i.v.m. het aantal rolstoel plaatsten.
  •  Kosten zijn €10 per persoon.
Investering:
€ 10,00
Locatie:
Verlengde Kerkweg 1 locatie voetbalveld
Wanneer:
Zondag 17 september 2023
Datums:
17 sep